A XI. Gasztroenterológiai Továbbképző Konferencia és Országos Gasztroenterológiai Kötelező Szintentartó Továbbképző Tanfolyam amelyet a négy Orvostudományi Egyetem, a Magyar Gasztroenterológiai Társaság és a Gasztroenterológiai Szakmai Kollégium és az European Association of Gastroenterology and Endoscopy (EAGE) támogat, 2011. február 10-12-én kerül megrendezésre Budapesten.
Helyszín:
Marriott Budapest Hotel*****
Apáczai Csere János u. 4.
1052 Budapest
Fő témák:
1. Amit a PPI-ről tudni érdemes
2. A savkötők reneszánsza
3. Emésztőrendszeri onkológia
4. Gyulladásos bélbetegségek kezelésének stratégiája
5. Új adatok az IBS kialakulásáról
6. Az emésztőrendszeri pharmakológia új eredményei
7. Emésztőrendszeri endoszkópia 2011
8. Idült májbetegségek kialakulása és kezelése
9. Emésztőrendszeri immunológia
10. Hasnyálmirigy betegségek aktuális kérdései
11. GERD kezelésének nyitott kérdései
12. Biológiai terápia a gasztroenterológiában
A továbbképzést a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvosi Kar akkreditálta.
Tesztírás mindkét részvételi forma esetén a továbbképzés végén írásos formában kerül sorra. Kreditpont-értéke: kötelező szintentartó forma esetén 50, kötelezően választható forma esetén 40 kreditpont.
Tudományos Információ:
Dr. Herszényi László egyetemi docens
Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar II. sz. Belgyógyászati Klinika
H-1088 Budapest, Szentkirályi u. 46
Tel: 2660120, fax: 2660816
E-mail: herlac@freemail.hu
Szervezési információ:
Bagdi Károly ügyvezető igazgató
Convention Budapest Kft.
? H-1461 Budapest, Pf: 11.
Fax: 06-1-2990187, Tel: 06-1-2990184, -85, -86
E-mail: kbagdi@convention.hu
2011. február 10–február 12.
Budapest, Marriott Budapest Hotel