Barion Pixel

2. Veres Gábor Posztgraduális Továbbképzés

2023. február 17–február 18.
Kecskemét, Four Points by Sheraton

Az előző évek hagyományainak megfelelően 2023-ban is megrendezésre kerül a FIGYEGAMU hagyományait követő 2. Veres Gábor Posztgraduális Továbbképzés. Az előző évhez hasonlóan ismét egy monotematikus kongresszust tervezünk, így lesz lehetőség arra, hogy egy témát részletesen, különböző szakmák bevonásával tudjunk körüljárni.

A 2023 év témája a nutríció: a továbbképzés programja felöleli az egészséges és beteg gyermekek táplálását, az orális, enterális, vagy parenterális táplálást az indikációtól a gyakorlati megvalósításig. Az előadók között gyermek- és felnőtt gasztroenterológusok, házi gyermekorvosok, dietetikusok, szakdolgozók, sőt érintett betegek is szerepelnek majd. Az előadások segítenek az elméleti és praktikus gyakorlati ismeretek megszerzésében, emellett számos érdekes, ritka probléma is terítékre kerül. A gyakorlati tudást hands-on training során lehet elmélyíteni. A megoldásra váró problémák, nehézségek megvitatására kerekasztal beszélgetések során lesz lehetőség. A téma fontosságát jelzi az a tény, hogy a megfelelő táplálás minden egészséges és beteg gyermek számára rendkívül fontos, ezért minden szakember számára lényeges a korszerű és használható ismeretek elsajátítása. A rendezvény  a már jól ismert kellemes környezetben zajlik, ahol a tudományos programon túl kellemes szakmai és baráti beszélgetésekre is sor kerülhet majd. 
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Kép
Szakmai ajánlások

Legújabb szakmai ajánlások

kozgyules2

További szakmai újdonságok, érdekességek, előadások

2022. február 15.
kozgyules2

Diagnostic approach and management of cow’s milk protein allergy in infants and children: A practical guideline of the GI-committee of ESPGHAN

2022. február 15.
mikrobiom_akademia

Management of Pediatric Ulcerative Colitis: Joint ECCO and ESPGHAN Evidence-based Consensus Guidelines

2022. február 15.
ibd_2020

ECCO/ESPGHAN konszenzuson alapuló irányelvek a gyermekkori Crohn-betegség gyógyszeres kezeléséről

2022. február 15.